Головна ›Харчова промисловість

Харчова промисловість

Виробництво пива. Дезінфекція в пивоварінні, стерилізація пивоварного обладнання

Виробництво пива. Дезінфекція в пивоварінні, стерилізація пивоварного обладнання
Дезінфекція пивоварного обладнання та тари. Сучасні методи дезінфекції та стерилізації в пивоварінні. Передова технологія промивання пивних дріжджів. Процес виробництва пива безпосередньо пов'язаний з діяльністю мікроорганізмів. Діоксид хлору дезінфікуюча речовина вибіркової дії. Знищує небезпечні патогени і дає можливість вільно розвиватися пивним дріжджам. Покращуючи смак пива за рахунок нейтрального впливу на смакові і якісні характеристики, діоксид хлору стає ідеальною альтернативою традиційним засобам дезінфекції

Загальна дезінфекція

Загальна дезінфекція
Діоксид хлору є передовим дезінфікуючим засобом, якому в усьому світі приділяється все більше уваги, як більш ефективному продукту для підтримки санітарної безпеки в харчовій промисловості.

Переробка м'яса

Переробка м'яса
У світовій практиці, з метою підтримки високого рівня мікробіологічної безпеки, діоксид хлору dutrion дуже успішно використовується на підприємствах переробки м'яса і виготовлення м'ясних напівфабрикатів, тим самим сприяючи підтримці якості і збільшенню терміну придатності продуктів.

Охолодження м'яса птиці

Охолодження м'яса птиці
Охолодження м'яса птиці з одночасним знезараженням діоксидом хлору сприяє значному зниженню ймовірності вторинного забруднення патогенами під час переробки бройлерів.

Рыбопереработка

Рыбопереработка

Санітарна обробка молочного обладнання

Санітарна обробка молочного обладнання
Санітарна обробка молочного обладнання дуже важлива складова процесу виробництва молочних продуктів. Молоко є ідеальним середовищем розвитку мікроорганізмів, що викликає певні ризики для здоров'я при неякісній дезінфекції молочного обладнання, робочих місць, ємностей, транспорту.

Виробництво напоїв

Виробництво напоїв
Виробництво напоїв, соків, бутильованої води за останнє десятиліття спостерігається підвищений попит. Це змушує виробників звертати увагу на якість дезінфекції води для виробництва напоїв, необхідність впровадження у виробництво спеціальних ліній і методів наповнення тари, підтримки високих вимог санітарії, більш якісних, безпечних засобів дезінфекції та стерилізації наповнювачів (бутлів, банок, пляшок).

Миття овочів і фруктів

Миття овочів і фруктів
Миття фруктів і овочів на переробних підприємствах необробленою водою призведе до перехресного зараження і передчасного псування