Харчова промисловість
Дезінфекція пивоварного обладнання та тари. Сучасні методи дезінфекції та стерилізації в пивоварінні. Передова технологія промивання пивних дріжджів. Процес виробництва пива безпосередньо пов'язаний з діяльністю мікроорганізмів. Діоксид хлору дезінфікуюча речовина вибіркової дії. Знищує небезпечні патогени і дає можливість вільно розвиватися пивним дріжджам. Покращуючи смак пива за рахунок нейтрального впливу на смакові і якісні характеристики, діоксид хлору стає ідеальною альтернативою традиційним засобам дезінфекції
Виробництво напоїв, соків, бутильованої води за останнє десятиліття спостерігається підвищений попит. Це змушує виробників звертати увагу на якість дезінфекції води для виробництва напоїв, необхідність впровадження у виробництво спеціальних ліній і методів наповнення тари, підтримки високих вимог санітарії, більш якісних, безпечних засобів дезінфекції та стерилізації наповнювачів (бутлів, банок, пляшок).