ГоловнаХарчова промисловість ›Загальна дезінфекція

Дезінфекція в харчовій промисловості


пищевая промышленность

Діоксид хлору є передовим дезінфікуючим засобом, якому в усьому світі приділяється все більше уваги, як більш ефективному продукту для підтримки санітарної безпеки в харчовій промисловості. Затверджений FDA і EPA, будучи потужним і більш економічним ніж надуксусная кислота, що має набагато менший вплив на навколишнє середовище, ніж солі четвертинного амонію, брому або гіпохлоритів, робить діоксид хлору відмінним вибором для підприємств харчової промисловості. Його варто використовувати в якості дезинфікуючого засобу, так як він є більш універсальним і менш шкідливим.

У світовій практиці доведено ефективність діоксиду хлору в знищенні шкідливих бактерій і запобігання утворенню біоплівки, однією з найбільших проблем в харчовій промисловості. Він не має сильного запаху або роз'їдають властивостей, властивих хлору. Це універсальний варіант, який може бути використаний у багатьох областях санітарії, в тому числі для пастеризації, в теплообмінниках, градирнях, дезінфекції твердих поверхонь, знезараження питної води и дезінфекції ліній поливу рослин. Зростає його популярності в якості інструменту для контролю мікробіологічного зростання в молочній промисловості, в виробництві напоїв, переробки фруктів і овочів, на консервних заводах з переробки свійської птиці та тварин.

 


✔︎ Кілька фактів свідчать про необхідність використання діоксиду хлору в харчовій промисловості - прочитати докладніше


 

Діоксид хлору має такий широкий спектр застосувань, таку дивовижну економічну дезінфікуючу міць і екологічну безпечніше, що немає нічого іншого, що може з ним конкурувати.